POLITIE. Woninginbraken, intoxicaties, intrekking rijbewijs en aantreffen illegalen

logo Politie Kruibeke-Temse
Woninginbraken

Tijdens het weekend werden er verschillende inbraken vastgesteld :

In de Veldstraat in Temse werd er ingebroken in een magazijn. De deur werd opengebroken. Er werd werkmateriaal gestolen ; oa. lasertoestel, kettingzagen, haagscharen en een boormachine.

Ook in de Moortelstraat in Temse werd een magazijn opengebroken. Ook hier werden verschillende werktoestellen gestolen.

In de Veldstraat in Kruibeke werd gepoogd om in te breken in een woning. Er werden verschillende steeksporen gevonden om de achterdeur en schuifraam.

In de Peter Benoitlaan Temse werd er ingebroken via een raam aan de achterzijde van een woning. De woning werd volledig doorzocht. Er werden juwelen gestolen.

In de Bazelstraat werd een woning doorzocht, maar werd er vermoedelijk niets meegenomen.

In de August De Batslaan in Temse werd er ingebroken in 2 woningen. Via het openbreken met een koevoet van een raam, werden de woningen betreden. Er werden juwelen gestolen

In de camille Huysmansstraat te Kruibeke werd het keukenraam van een woning geforceerd. Er werden juwelen gestolen.

Intoxicaties
Tijdens een BOB controle op de Krijgsbaan werden 2 bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Eén bestuurder, een 61 jarige vrouw uit Gent (P.M) diende haar rijbewijs af te geven voor 6 uren. Een andere bestuurder, een 53 jarige man ut Willebroek (T.Y) diende zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren.

Intrekking rijbewijs
Een 23 jarige man uit Temse (E.B) werd met zijn voertuig in de Kouterstraat te Temse onderschept. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,95 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Aantreffen Illegalen
Maandagmorgen  24 januari werden 4 illegalen aangetroffen op de N 16 in Temse. Het zijn vier jongemannen tussen de 17 en 21 jaar. Allen afkomstig uit Eritrea. Allen werden bestuurlijk aangehouden en dienst vreemdelingenzaken werd ingelicht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *