POLITIE. Ongevallen door intoxicaties

Ongevallen met intoxicaties

In de Burchtstraat in Kruibeke legde een man uit Kruibeke een positieve ademtest af nadat hij gevallen was met zijn electrische fiets. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,23 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis in Sint Niklaas.

Op de N41 in Elversele was er een aanrijding tussen twee voertuigen. Eén bestuurster, een 33-jarige vrouw uit Temse, werd lichtgewond. De andere bestuurder, een 22-jarige man uit Sint-Niklaas, legde een positieve ademtest af.
Uit de ademanalyse bleek dat de man 0,70 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor drie uren.

Tenslotte was er in de Kapelanielaan in Temse een aanrijding tussen drie voertuigen. Eén bestuurder, een 45-jarige man uit Kruibeke, werd lichtgewond. Eén van de bestuurders, een 38-jarige man uit Temse, diende zijn rijbewijs in te leveren voor zes uren. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,31 promille alcohol in zijn bloed had.

foto: (C) Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *