Parkeervak op de Wilfordkaai dat nieuw fietspad blokkeerde is verwijderd

TEMSE – Op de Wilfordkaai, ter hoogte van kapper Bar Belle, kan men niet meer parkeren. De gemeentelijke technische dienst verwijderde maandagochtend de afbakening van het parkeervak daar ter plaatse.

Gisteren zondag publiceerden wij een artikel over de herinrichting van de Wilfordkaai, tussen de Consciensestraat en de Rik De Rycklaan. De Fietsersbond had enkele opmerkingen over de verkeersignalisatie voor fietsers.

Ter hoogte van het kapsalon kwam het nieuwe fietspad uit op een parkeervak.

Meerderheidspartij N-VA Temse reageerde op haar website en Facebookpagina met een zogenaamde ‘rechtzetting’ van het persartikel op uw favoriete online-krant met de melding: “Dat de werfzone nog niet is opgeleverd, er dient eerst nog een rondgang en controle te gebeuren.”

Maandagochtend verwijderde een arbeider van de gemeentelijke technische dienst de lijnen van het bewuste parkeervak. Het is wellicht toeval dat dit maandag in orde werd gebracht maar fietsers kunnen nu toch vanaf het nieuwe fietspad zonder gevaar hun weg vervolgen langs de Wilfordkaai.

Situatie maandag 27/12/’21: Een arbeider van de technische dienst schilderde maandagochtend de lijnen van het parkeervak grijs. Vanaf heden mag men hier niet meer parkeren en kunnen fietsers vanaf het nieuwe fietspad rechtdoor.
Situatie zondag 26/12/’21: Het nieuwe fietspad komt uit op een parkeervak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *