POLITIE. intoxicaties en intrekking rijbewijzen

TEMSE – De voorbije dagen liepen heel wat bestuurders tegen de lamp. Een aantal legden een positieve ademtest af. In Elversele veroorzaakte een vrouw een ongeval. Bij een ademtest bleek ze 2.81 promille alcohol in het bloed te hebben.

In de Veldstraat in Temse reed een 32-jarige man uit Antwerpen, tegen een geparkeerde auto. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,52 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Tijdens een alcoholcontrole in de Hoogkamerstraat In Temse werden twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Een 31-jarige man uit Servië had 1,10 promille alcohol in zijn bloed. Hij diende onmiddellijk 578 euro te betalen. Hij diende ook zijn rijbewijs af te geven voor zes uren.

De andere bestuurder was een 28 jarige man uit Sint Niklaas, legde eveneens een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat hij 0,87 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor zes uren.

Op Temse-Velle werd een 24-jarige man uit Kruibeke betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Uit de ademanalyse bleek dat hij 0.80 promille alcohol in zijn bloed had. De man legde ook een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

In de Molenstraat in Kruibeke werd een voertuig onderschept dat door een patrouille werd achtervolgd wegens onverantwoord rijgedrag. De 37-jarige man uit Kruibeke weigerde om een ademtest en speekselanalyse uit te voeren. De man kreeg onmiddellijk 15 dagen rijverbod. Zijn voertuig werd getakeld en inbeslaggenomen.

Op de Steenweg Hulst-Lessen in Elversele was er een kop-staart aanrijding. De 33-jarige vrouw uit Temse, die het ongeval veroorzaakte, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,81 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *