Politie. Levenslang rijverbod, diefstal, intoxicaties, verkeersongeval en snelheidscontroles

Levenslang rijverbod – Intoxicaties

Tijdens een statische controle in de Schoolstraat in Temse werd een 32-jarige man uit Bornem betrapt op het rijden spijts verval. De man heeft levenslang rijverbod. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,20 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn voertuig werd inbeslaggenomen. Bij controle bleek dat zijn passagier, een 29 jarige man uit Temse, stond geseind. Hij werd meegenomen voor verhoor.

In de Kasteelstraat in Temse werd een 52-jarige vrouw uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Haar rijbewijs werd ingehouden voor zes uren.

Diefstal uit Auto

In de Eikenlaan in Steendorp werd er ingebroken in een voertuig. De achterruit werd ingeslagen en er werd een zonnebril gestolen.

Verkeersongevallen met intoxicatie

In de Hoogstraat in Kruibeke reed een 26-jarige man uit Kruibeke tegen een geparkeerde auto aan. Hij legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0.92 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd voor 6 uren ingehouden. Beide voertuigen dienden te worden getakeld.

Verkeersongeval met intrekking rijbewijs

Op de N 16 in Temse was er een aanrijding tussen drie voertuigen. Er werd niemand gewond. Eén van de bestuurders, een 25-jarige man uit Temse, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,30 promille alcohol in zijn bloed had.

Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Betrokkene zijn voertuig werd inbeslaggenomen, hij kon geen verzekeringsbewijs vertonen. Het voertuig bleek ook niet gekeurd te zijn.

Snelheidscontroles

Er werden snelheidscontroles gehouden op de volgende plaatsen:

2 gedachtes over “Politie. Levenslang rijverbod, diefstal, intoxicaties, verkeersongeval en snelheidscontroles”

  1. schandalig 30 per uur zo kan men er vele pakken bedankt gemeente temse uw beleid bestaat er uit de pakkans maximaal te benutten heeft niks met veiligheid te maken meer filevorming en meer vervuiling en arrogante fietsers die nu denken dat ze heer en meester zijn in temse

    1. Die arrogante fietsers zijn er al jaar en dag, die plaag bestaat zowat overal in dit apenland. Die 30 km is een gewoonte. Ik ben al een tijdje weg uit Temse en passeer geregeld in steden zoals Mechelen. Daar werd in het begin ook een drama gemaakt van de 30 km binnen de stadskring en 50 km op die ring. Nu hoort men er niemand meer klagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *