Frankie De Gendt, Benny Foubert en Kamal Vercauteren, biljartkampioenen van Temse 2021

Nieuwkomer Kamal Vercauteren ‘outstanding‘ in twee reeksen

TEMSE – Nadat vorig jaar door de Covid-horecasluiting geen kampioenschap kon plaatsvinden, nam het Biljartverbond van Temse in het najaar 2021 opnieuw de keu ter hand.

Zaterdag 4 december vonden in lokaal The Pocket de finalewedstrijden plaats van de competities Bandstoten, dat voor het eerst werd georganiseerd, en het Individueel Kampioenschap Vrijspel, dat aan zijn 66ste editie toe was.

“In het lage reeks van het Bandstoten won nieuwkomer Kamal Vercauteren overtuigend de finale van Ivan Schelfhaut, terwijl Benny Foubert in de hoge reeks de maat nam van Patrick Van Drom”, schetst voorzitter Luc Verhulst.

“In de promotieklasse van het Vrijspel was Kamal Vercauteren opnieuw outstanding. Ivan Scheers veroverde zilver, terwijl Suzy Boey, de enige vrouwelijke deelneemster, knap derde werd”, klinkt het. “In de Ereklasse kregen we een hoogstaand en beklijvend duel waarin Frankie De Gendt uiteindelijk aan het langste eind trok en de ereprijs Burgemeester Luc De Ryck veroverde, ten nadele van Walter Vermeulen. Het brons ging naar Eddy Acke.”

De beeldtrofeeën, geschonken door het Lokaal Bestuur Temse, werden op het slotmoment uitgereikt door Schepen van Sport Wim Van Rossen (Open VLD). Het biljartverbond van Temse wordt geleid door Voorzitter Luc Verhulst, Secretaris Hugo Van Britsom, Competitieleiders Peter Pauwels en Walter Vermeulen, Eddy Acke en Werner De Wilde.

Extra foto’s, klik hier

De laureaten en eindspelers van de kampioenschappen bandstoten en vrijspel 2021
van het biljartverbond Temse.
Eerste rij: Schepen van Sport, Wim Van Rossen (open VLD), kampioenen Benny Foubert, Frankie De Gendt en Kamal Vercauteren, verbondsvoorzitter Luc Verhulst.
Tweede en derde rij: Ivan Scheers, Hugo Van Britsom, Katy Georjiades, biljarticoon Willy Viaene, Ivan Schelfhaut, Tony Van Hoorde, Patrick Van Drom, Walter Vermeulen, Frank Verdonck, Eddy Acke, Peter Cools, competitieleider Peter Pauwels, Michel Snijers.
Bestuursleden Biljartverbond Temse samen met de winnaars van dit jaar en schepen Wim Van Rossen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *