POLITIE. Vijf illegalen aangetroffen, dronken bestuurder onderschept en verkeersongeval met gewonden

Vijf illegalen aangetroffen in vrachtwagen

In de nacht van maandag op dinsdag werden vijf illegalen aangetroffen in de laadruimte van een vrachtwagen. De chauffeur was vanuit Frankrijk naar België gereden om te lossen in de Kapelanielaan in Temse. Hij werd er door een voorbijganger op attent gemaakt dat er geklop te horen was vanuit de laadruimte.

Hierop heeft de chauffeur de politie verwittigd. Bij nazicht van de vrachtwagen werden 5 mannen aangetroffen. Ze waren afkomstig uit Ethiopië en hadden geen papieren op zak. Dienst Vreemdelingen werd in kennis gesteld. Na onderzoek werd er beslist dat de mannen mochten beschikken.

Dronken bestuurder onderschept

In de nacht van dinsdag op woensdag merkte de patrouille een zwalpend voertuig op. Ter hoogte van de Pieter Dierickxlaan werd het voertuig onderschept.

Tijdens de controle bleek dat de 58-jarige bestuurder uit Temse onder invloed van alcohol was. Uit de ademanalyse bleek dat hij 2,02 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd dan ook onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Tijdens de controle stelde de man zich agressief op ten opzichte. Hij werd uiteindelijk ter ontnuchtering opgesloten. Hij zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden voor de rechter.

Verkeersongeval met gewonden in Temse

In de Kapelstraat in Temse gebeurde een verkeersongeval met gewonden. Één van de bestuurders werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *