Overwinning in Critérium Du Dauphiné met Temses tintje

TEMSE/BEVEREN – Beverenaar Brent Van Moer won de eerste rit in de rittenwedstrijd Criterium Du Dauphiné. Zijn overwinning heeft ook een Temses tintje.

“Brent Van Moer is verloofd met de kleindochter van gewezen beroepsrenner Gaston Hoskens uit Temse, die ooit nog ploegmaat was van Rik Van Looy”, vertelde Jose De Cauwer tijdens de rechtstreekse uitzending op Sporza. “Brent is de zoon van het bekende transportbedrijf Van Moer Logistics. Zijn verloofde Nette Hoskens is de dochter van Johan Hoskens. En zij hebben al jaren een transport – en verhuisbedrijf in Temse. Gewezen profrenner jan Bogaert werkte trouwens na zijn carriére als chauffeur voor het bedrijf.”

Reportage Sporza klik Hier

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *