Auto over kop en hevig rokende schouw

TEMSE – Op de E17 in Temse is maandagmiddag 24 mei een bestuurder (26) met zijn auto over de kop gegaan. Het ongeval gebeurde kort voor 13 uur in de richting van Antwerpen.

De man was op het natte wegdek met zijn wagen eerst tegen de middenberm gereden en daarna over de kop gegaan. De auto kwam in het midden van de snelweg op het dak tot stilstand. Getuigen konden de man uit de wagen halen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

TEMSE/STEENDORP  – De brandweer is maandagavond 24 mei uitgerukt naar de Kapelstraat in Steendorp.

Een bewoonster had er heel wat rook opgemerkt aan de overkant van de straat. Na controle bleek de rook afkomstig te zijn van een hevig rokende schouw. Een interventie van de brandweer bleek niet noodzakelijk te zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *