Boete voor 40 bestuurders die éénrichtingsverkeer in Hoogkamerstraat negeren

TEMSE – Afgelopen weekend werden er verschillende controles uitgevoerd aan de werken in de Hoogkamerstraat, ter hoogte van nummer 307. Tot 28 mei worden daar werken uitgevoerd aan de nutsvoorzieningen.

Tijdens deze werken geldt er éénrichtingsverkeer in de werfzone (met uitzondering van de bussen van de Lijn). 40 bestuurders negeerden de borden betreffende het éénrichtingsverkeer. Zij zullen allen een boete moeten betalen. Één bestuurder bleek geïntoxiceerd. Hij had 0,96 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd voor 6 uur ingehouden.

“We kunnen niet 24/7 controleren maar we controleerden en verbaliseerden ter plaatse al heel wat chauffeurs, en zullen dat blijven doen tot het einde van de werken”, klinkt het bij hoofdcommissaris Katty De Bruyn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *