Vita Scheldebad sluit tijdelijk de douches

Oproepen om zich aan de geldende regels te houden worden niet nageleefd

TEMSE – Het Vita Scheldebad sluit tijdelijk de douches. Dit omdat de geldende regels ondanks eerdere oproepen niet nageleefd worden.

“Wij moeten ons aan de verplichte maatregelen houden om open te kunnen blijven” Vita Scheldebad

De voorbije weken deed het Vita Scheldebad al meermaals een oproep aan de bezoekers via de Facebookpagina om kort te douchten en zich aan de maatregelen te houden.

“We merken dat onze dringende vraag om kort te douchen en de verplichte maatregel van maximum 4 personen in de douches nog door vele mensen niet wordt gerespecteerd”, klinkt het bij Vita Scheldebad. “Ook zijn er meerdere oproepen geweest de voorbije weken om deze regels te volgen. Helaas is het resultaat dat we nu de douches tot het einde van de paasvakantie zullen afzetten. Wij moeten ons aan de verplichte maatregelen houden om open te kunnen blijven maar de verantwoordelijkheid van de bezoekers draagt hier toe bij.”

“Onze excuses voor het ongemak aan de mensen die zich wel altijd naar de regels schikken”, stelt men. “Vanaf maandag 19 april zullen de douches terug aangaan. Indien we merken dat deze regel nog steeds een probleem blijft, zullen ze weer uitgaan. Nogmaals onze excuses maar we roepen op om de verplichte maatregelen, die ook ons worden opgelegd, strikt na te leven.”

Een gedachte over “Vita Scheldebad sluit tijdelijk de douches”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *