Ook Temse heeft nu zijn ‘Goed Nieuws uit…’ – pagina op Facebook

TEMSE – Sinds deze week is Temse een leuke Facebookpagina rijker. Net zoals 299 andere gemeenten in Vlaanderen heeft de Scheldegemeente nu ook zijn ‘Goed Nieuws uit…’-pagina. Een initiatief van West-Vlaming Pieter DeKnudt.

“Ik weet dat slecht nieuws verkoopt. Maar ook op Facebook mag het goed toeven zijn” Initiatiefnemer Pieter Deknudt

Pieter maakte de voorbije weken voor elke Vlaamse gemeente een Facebook-pagina aan, enkel voor goed nieuws, en dus ook voor Temse!

“Hier zijn mensen vriendelijk voor mekaar”, vertelt Pieter. “Wie zich niet meer wil verliezen in geklaag over virologen en vaccins, maar wel oog heeft voor al het lokale schoons. “Ik weet dat slecht nieuws verkoopt. Maar ook op Facebook mag het goed toeven zijn.”

“Overal is slecht nieuws te vinden, zeker door corona, en sociale media zijn tegenwoordig eerder klaagmuren geworden”, legt Pieter, zelf vader van twee zoontjes, uit. “Terwijl er zoveel mooie, lokale verhalen zijn om in de verf te zetten.”

Laat ze dus maar komen al die positieve verhalen uit Temse. Zoals promoten van lokale events, verenigingen die, om hun werking te steunen, openbare activiteiten organiseren of vragen en/of aanbieden van hulp…het kan allemaal bij Goed nieuws uit Temse -‘Good Vibes Only‘- 😃😁😆😘

Meer info: https://www.facebook.com/groups/771954190063847

Pieter maakte voor elke Vlaamse gemeente een Goed Nieuws uit…-pagina, en dus ook voor Temse (C) HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *