“Blijf de regels volgen, dan kan de horeca misschien snel open”

Mede-eigenaar horecazaak Wilfordkaai roept mensen op om respect te tonen voor de horeca

TEMSE – Lucy Dieleman van taverne-restaurant Kaai 22 op de Wilfordkaai roept mensen op om de coronaregels te blijven volgen. “Misschien kan de horeca dan opnieuw snel open”, klinkt het. “Dit kan niet met de taferelen die ik zondagnamiddag gezien heb.”

“Willen jullie zo de zomer door, dan moeten jullie zeker zo verder doen”
Lucy Dieleman, gerante Kaai 22

Al onze tafeltjes staan netjes anderhalve meter van elkaar, spijtig genoeg nog steeds leeg”

“Al onze tafeltjes staan netjes anderhalve meter van elkaar, spijtig genoeg nog steeds leeg”, oppert Lucy Dieleman mede-eigenaar en chef van Kaai 22 op de Wilfordkaai. “Bij dit mooie weer zouden we die volledig, volgens de coronamaatregels, kunnen vullen. Met mensen die genieten van het mooie weer en het mooie uitzicht.”

“De taferelen zondagnamiddag op de Wilfordkaai en andere plaatsen in het land maken me echt boos.”, stelt Dieleman “Een drukte van jewelste, geen controle, geen mondmaskers, geen anderhalve meter afstand. Over “De Horeca” word al maanden niet meer gesproken, wanneer komen er vooruitzichten”?

“Misschien als jullie, mensen, die vandaag mede-verantwoordelijk zijn voor deze beelden, zich een beetje zouden inhouden, en aan ons denken, zo kunnen wij misschien snel terug open”, aldus Lucy Dieleman. ” Willen jullie zo de zomer door, dan moeten jullie zeker zo verder doen, of rekening houden met al die horeca-uitbaters en medewerkers en een beetje respect tonen voor ons. Wij wachten vol ongeduld om terug te mogen openen!”

“De taferelen zondagnamiddag op de Wilfordkaai en andere plaatsen in het land maken me echt boos.”, stelt Dieleman (Foto: (C) Facebook)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *