Komende maandag deel 2 ‘Temse in Beeld anno 1995’ op Eclips TV

TEMSE – Komende maandag 1 februari kan men op Eclips TV het tweede deel bekijken van Temse in Beeld 1995.

Na contact met Eclips TV heb ik vernomen dat de uitzending wel degelijk doorgaat”, aldus filmmaker Chris Tronckoe. “Momenteel (donderdagnamiddag red.) staat het nog niet vermeld in de digitale tv-gids maar dit zou men vrijdag aanpassen.”

Vorige week maandag werd deel één uitgezonden. Het tweede deel van het programma omvat de evenementen en activiteiten in Temse van juli tot december ’95.

“Zo zal men ondermeer reportages kunnen zien over de paardenomgang te Tielrode in juli, het ambachtelijk weekend in Temse, het afscheidscriterium van Temse wielerlegende Jan Bogaert, de laatste 11 novemberviering met optocht en nog tal van andere reportages. De uitzending is mijn bijdrage zijn tot ontspanning in deze moeilijke coronatijden”, klinkt het bij Tronckoe.

“Het programma wordt niet op andere tijdstippen heruitgezonden en kan niet herbekeken worden maar men kan het uiteraard wel opnemen.

Eclips TV kan men bekijken via digitale televisie van Telenet op kanaal 51, via Proximus op kanaal 90, Orange kanaal 39 en TV Vlaanderen via kanaal 13.

Maandag 1 februari 10.45 uur: Temse in Beeld anno 1995 @Eclips TV.

Temse in Beeld anno 1995 deel 2 maandag op Eclips TV

Een gedachte over “Komende maandag deel 2 ‘Temse in Beeld anno 1995’ op Eclips TV”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *