Alle activiteiten rond Velle kermis afgelast

Na negatief advies van de gemeentelijke veiligheidscel en in overleg met het Gemeentebestuur van Temse werd vanmorgen met de verschillende organisatoren samen beslist om alle activiteiten rond Velle-Kermis in het weekend van 7-11 augustus a.s. te annuleren.

De organisatoren waren voorbereid voor een veilige organisatie voor de deelnemers van hun respectievelijke activiteiten. Echter de grote jaarlijkse publieke opkomst zou in de huidige omstandigheden een veiligheidsrisico kunnen vormen. Vandaar het negatief advies van de gemeentelijke veiligheidscel.

“Tot onze grote spijt maar met alle begrip voor ieders gezondheid en veiligheid”, klinkt het bij Philippe Van Robaeys, organisator van de Go-Cart race Tijdens Velle kermis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *