Ook op het water zijn maskers nodig (behalve aan tafel)

Het aantal passagiers dat op het schip mag, werd gehalveerd. 

TEMSE – Na enkele maanden lockdown kiest Rivertours uit Temse opnieuw het ruime sop. Op zondag 19 juli startte in Temse het zomerprogramma met een High Tea boottocht naar Sint-Amands en Rupelmonde en een bijkomende tocht van Temse naar Rupelmonde.

Rivertours is eind juni al opnieuw begonnen met enkele boottochten, toen nog zonder high tea. Het aantal passagiers blijft vooralsnog beperkt, al zijn er sowieso minder mensen toegelaten.

“Wegens van corona werd de capaciteit van alle passagiersschepen gehalveerd”, laat Guido Moens van Rivertours weten. “Daardoor konden de tafels op corona-afstand van elkaar geplaatst worden, en hebben alle bubbels aan boord veel meer eigen ruimte, waardoor het toegelaten is aan tafel het mondmasker af te leggen. Op de ogenblikken dat men de eigen zitplaats verlaat, is men evenwel verplicht een mondmasker te dragen.”

Het aantal passagiers dat op het schip mag, werd gehalveerd. FOTO: TNS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *