Sleutelzorg schenkt goodiebag aan medewerkers

Binnenkort zal men het personeel op een nog concretere manier bedanken

TEMSE – Welzijnsvereniging Sleutelzorg uit Temse geeft een goodiebag aan 320 medewerkers, om hen te bedanken voor hun inzet tijdens de coronapiek.

Sleutelzorg overkoepelt alle zorgdiensten van het OCMW, waaronder de woon-zorgcentra De Reiger en ’t Blauwhof, en de thuiszorgdiensten.

“Onze personeelsleden van de woonzorgcentra en de thuiszorgdiensten hebben de afgelopen maanden meer dan het beste van zichzelf gegeven in volle Corona-crisis’, klinkt het bij Dirk De Clerck, algemeen directeur van Sleutelzorg. “De impact van COVID-19 op de werking van de diensten en woonzorgvoorzieningen van de Welzijnsvereniging Sleutelzorg was enorm. Ons personeel is blijven gaan. Het is een heel heftige periode geweest, zeker voor zij die zelf getroffen werden of aan het bed van zieken stonden. Daarom wenst het bestuur van de Welzijnsvereniging Sleutelzorg alle personeelsleden, onze helden van de zorg, te bedanken met een symbolische attentie.”

De goodiebag bevat lekkernijen en gadgets van vooral lokale sponsors. “En het is een eigen ontwerp.”
De directie van Sleutelzorg zal het personeel binnenkort op een nog meer concretere manier bedanken.

“Hiervoor wachten we op een initiatief van de Vlaamse overheid. Na een klacht omdat zij enkel het personeel van van de ziekenhuizen een premie schonken”, aldus De Clerck. “Men zou men nu toch ook het personeel van de rusthuizen en thuiszorg in de bloemetjes willen zetten.”

Hoe Sleutelzorg dit concreet gaat inkleuren wordt later bekend gemaakt.

Onlangs organiseerde Sleutelzorg ook drie herdenkingsmomenten aan het WZC De Reiger.

“We organiseerden een collectief rouwmoment voor het personeel en ook voor de nabestaanden van onze overleden bewoners”, vertelt de algemeen directeur. “Er was nood aan na de hectische periode die gelukkig achter de rug is. Ook de familie’s van de overledenen gingen massaal op de uitnodiging in.”

“Binnenkort gaan we trouwens aan de slag om een Covid-19 draaiboek samen te stellen”, verklapt Dirk De Clerck. “Zodat we met alle diensten klaar staan als er eventueel een nieuwe pandemie moest uitbreken.”

Het is een heftige periode geweest”, zegt algemeen directeur De Clerck (tweede van rechts). vlnr.: Katrien De Westelinck (directeur Thuiszorg), Jean-Paul Elegeert (directeur Zorg), Jaklien Van Cleemput (directiesecretariaat), Miranda Schildermans (HR coördinator Woonzorg), Dirk De Clerck (Algemeen directeur) en Stephan Van Der Gucht (schepen van Financiën – N-VA)
De goodiebag is een eigen ontwerp van Sleutelzorg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *