Voortaan meerdaags toeristisch verblijf in Hotel Temse

Na Amerikaanse en Chinese toeristen ontdekken nu Nederlandse toeristen de parel aan de Schelde

TEMSE – Temse is een steeds groeiende toeristische Scheldegemeente. Het eendagstoerisme tiert er al jaren welig, maar het is de ambitie ook het meerdaags verblijf te promoten. De hotels (3) en bed-and-breakfasts (een 10-tal) bieden daartoe mogelijkheden. Deze zomer zullen heel wat Nederlandse toeristen de Scheldegemeente  ontdekken dankzij een meerdaags verblijf in Hotel Temse

De Sampan, aan de Markt, is een begrip in Temse en de regio. Sinds kort verwijst de naam enkel nog naar het restaurant, het erboven gelegen hotel heet voortaan Hotel Temse. Het wordt geleid door Bianca Guiso.

Dankzij de samenwerking met de accomodatieaanbieder Allinhotels.nl is Hotel Temse voortaan de wekelijkse pleisterplaats voor toeristen, die Temse uitkiezen voor een 3 of 5-daags verblijf.

Op vrijdag 3 juli maakten de eerste gasten kennis met de Scheldegemeente. Zij werden op AC De Zaat ontvangen door burgemeester Luc De Ryck en Toerisme Temse-voorzitter Rita Heerwegh. Zij lichtten de eigen(zinnig)heden van de gemeente toe en leidden een rondgang op de 5de en 6de verdieping.

De formule voor een meerdaags verblijf in Hotel Temse geldt het hele jaar door.
Boekingen: bianca.guiso@gmail.com

Info: https://allinhotels.nl/hotel-temse/

 

Burgemeester Luc De Ryck en voorzitter Toerisme Temse Rita Heerwegh verwelkomen samen met hoteleigenaar Tony Nai en uitbaatster Bianca Guiso de Nederlandse toeristen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *