Eindelijk de juiste wegwijzers voor fietsers richting Dendermonde

TEMSE/ELVERSELE – De Fietsersbond van Temse is erg blij met de nieuwe fietswegwijzers naar Dendermonde op de rotonde van de N41 in Elversele.

In mei kwam de vereniging in het nieuws toen het houten plankjes met ‘Dendermonde’ op over twee fietswegwijzers naar Hamme had geplaatst. De Fietsersbond had bij het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) om pijlen naar Dendermonde gevraagd, omdat het voor fietsers op de rotonde niet duidelijk was hoe ze daar konden geraken. Maar door een miscommunicatie tussen het AWV en de externe firma die de borden plaatste, kwam ‘Hamme’ op de wegwijzers te staan.

Het AWV beloofde in het najaar nieuwe wegwijzers, maar die zijn er nu al gekomen. De Fietsersbond ziet wel een nieuw probleem: een van de wegwijzers is gedraaid zodat die niet leesbaar is voor aankomende fietsers.

“Waarschijnlijk omdat een vrachtwagen de fietswegwijzer een duwtje gegeven heeft”, zegt Fietsersbond-secretaris Jozef Van Breuseghem. “Maar dat komt ook wel in orde, heeft het AWV laten weten.” (Bron: HN/Tom Nuytemans)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *