POLITIE. Bromfietser lichtgewond, dronken fietser

Bromfietser lichtgewond na aanrijding

In de Gentstraat in Tielrode gebeurde zaterdagavond 20 juni een aanrijding tussen een bromfiets en een personenwagen. De bromfietser raakte lichtgewond en legde een positieve ademtest af. Hij had 1.61 promille alcohol in zijn bloed. Zijn bromfiets werd voor 15 dagen ingehouden.

Dronken fietser

Zondagavond 21 juni merkte de politie in de Gelaagstraat in Steendorp een fietser op zonder licht, terwijl het al donker was. Men probeerde deze tegen te houden maar de man met elektrische fiets reed door. Even later kon deze toch worden gestopt. De man had te veel gedronken, hij had 1.86 promille alcohol in zijn bloed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *