De Kotfeesten, alternatief voor geannuleerde Parkfeesten

TEMSE – Het coronavirus gooide roet in de muziekzomer van JOC De Nartist. De Parkfeesten werden geannuleerd, maar daardoor liet men zich niet ontmoedigen.

“Daarom presenteren we nu een prachtig alternatief met de De Kotfeesten”, vertelt Liana, beroepskracht van JOC De Nartist. “Wij plaatsen lokaal talent op zotte locaties in Temse om live een optreden te geven. Aangezien er geen groot publiek mag zijn, zenden wij deze optredens live uit via Facebook. Zo kan iedereen toch nog een muzikale zomer beleven.”

Meeluisteren en meekijken kan elke woensdag van juli om 20 uur
via https://www.facebook.com/Kot-feesten-Temse-104590661250497/

“De eerste artiesten voor de Kotfeesten op 1 juli zijn Barley Mob and the Sailors. Voor deze lokale helden is Basisschool De Klimroos bekend terrein. Ze speelde hier al op KOER BONJOUR en zullen van daaruit jullie tuin, terras of living vullen met gezellige melodieën”, klinkt het.

“Zoals bij de Parkfeesten Temse voorzien we ook tijdens de KOTfeesten muziek voor jong en oud. Daarom is onze tweede Kotfeesten op woensdag 8 juli gevuld met Drum and Bass van High Rollerz events vanuit The Hub – Business Center . Dus nodig je bubbel uit en geniet van de zalige beats waar je je ook mag bevinden”, stelt Liana.

“De derde Kotfeesten op 15 juli is gevuld met lokaal rocktalent. Abyss Box zal jullie verwennen met stevige gitaren vanuit het Natuurhuis Steendorp.”

“De voorlaatste KotFeesten hebben we iets speciaals in petto, vrouwelijk geweld met talent. Vanuit een living in Steendorp hebben we een streepje poëzie van Fauve met vervolgens heerlijke covers van Julie.”

Met de laatste Kotfeesten op 29 juli eindigen we in schoonheid en een dik feest.”, glundert Liana. “We hebben niet alleen een vette locatie maar een een top line-up. Vanuit Vita Scheldebad streamen we de partybeats van Redback – Dj Tommy en BadYes tot in ieders kot.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *