De Vlaamse Waterweg voert herstellingen uit aan onderkant oude scheldebrug

TEMSE – Van 22 juni tot en met 22 augustus voert waterwegbeheerder De Vlaamse Waterweg nv de nodige herstellingen uit aan de onderkant van de oude Scheldebrug Bornem-Temse (kant Temse) ter hoogte van het landhoofd.
Voor de werken wordt de Wilfordkaai afgesloten aan de Rik De Rycklaan

Het gaat om betonherstellingen en conserveringswerken. De werken kaderen in het structureel onderhoud van de brug dat momenteel loopt.

Tijdens de werken wordt de Wilfordkaai ter hoogte van de brug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. AVIA Belgomine blijft bereikbaar via de Rik De Rijcklaan. De betaalparking langs de Wilfordkaai blijft bereikbaar via de Nijsstraat. Fietsers en voetgangers zullen wel kunnen passeren. Voor hen voorziet De Vlaamse Waterweg nv een veilige doorgang.

In het najaar (september-oktober) zal ook de onderkant van het voormalige fietspad kant Bornem worden aangepakt. De hinder zal minimaal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *