Temsenaar Harry De Loose zet muzikale stap naar boven

TEMSE – Temsenaar Harry De Loose, voor velen, ‘voor eeuwig en drie dagen’, de redder van het voormalige Scheldebad, bekend van de Joe Piller Band, en tegenwoordig nog actief bij de muziekband Primates in Progress zet een muzikale stap naar boven. Sinds kort speelt hij piano en keyboards bij de beroepsband Atomika.


“Ik heb inderdaad sinds kort de eer om deel uit te maken van de professionele coverband Atomika”, vertelt De Loose. “Ik heb onlangs een auditie gedaan en ben uitverkoren als hun nieuwe piano – en keyboardspeler.”

Zanger van de band is Mikael Ophoff, hij maakte ooit nog het mooie weer tijdens de Voice Van Vlaanderen, de talentenwedstrijd op VTM.

“Door de lockdown zijn een groot aantal optredens geannuleerd maar de band bleef niet bij de pakken zitten”, stelt De Loose. “Ze maakten een videoclip voor hun nieuw nummer ‘What ever it takes‘. Ze konden de videoclip realiseren tijdens de lockdown, doordat iederéén in zijn eigen (repetitie)-kot bleef. Meteen het eerste nummer waarbij ik officieel deel uit maak van de band. Op muzikaal gebied is dit toch wel het hoogste wat ik al bereikt heb.”

www.atomika.be

Bekijk hier de clip mét Temsenaar Harry De Loose

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *