Opnieuw kermiskoers in Temse-Velle ?

TEMSE-VELLE – Op dinsdag 11 augustus zal er wellicht opnieuw gekoerst worden in Temse-Velle. Dat schrijft Wielerbelangen Velle op haar Facebookpagina.

“Zoals de huidige overheidsmaatregelen stellen, mag er vanaf 1 augustus opnieuw gekoerst worden. De 28ste Grote Prijs Burgemeester Luc De Ryck gaat dus door op dinsdag 11 augustus. Dit is onze vertrouwde kermiskoers voor elite z/c en beloften.”

“We organiseren die dag ook de 24ste Grote Prijs Doornshop voor nieuwelingen als afwachtingswedstrijd. Dit is de uitgestelde wedstrijd die op 22 maart gepland stond. We doen dit om de jeugd ook de kans te geven om hun favoriete sport te kunnen beoefenen. Dit is uiteraard onder voorbehoud. We wachten de richtlijnen van de overheden verder af.”

“Dit is inderdaad onder voorbehoud”, verduidelijkt burgemeester Luc De Ryck” De nationale Veiligheidsraad heeft grote evenementen verboden tot 31 augustus.
Over kleinere events zoals koersen, jaarmarkten en kermissen is nog geen beslissing genomen. Dààr zal het van afhangen, tenzij organisatoren zelf beslissen een event niet te laten doorgaan.”

Vorig jaar won de Brit Ethan Vernon de 27ste Grote Prijs Burgemeester Luc De Ryck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *