Werfhekken, nadars en pijlen om vrijdagmarkt veilig te laten verlopen

TEMSE – Omdat donderdag een  feestdag is, werd door de gemeentelijke Technische Dienst vandaag woensdag alles al in gereedheid gebracht om, de eerste vrijdagmarkt sinds maart, veilig te laten verlopen.

Aan de in – en uitgangen worden werfhekken geplaatst met de nodige signalisatie. Er werden op diverse plaatsen ook pijlen aangebracht.

De hoofdingang van de markt is langs de Kasteelstraat. De hoofduitgang langs de Oeverstraat.

“Aan de Dijkstraat en de Wilfordkaai kan men zowel op als af de Markt”, stelt burgemeester Luc De Ryck. “Fietsers, die van de Wilfordkaai komen, en naar de Zaat moeten, dienen af te stappen en te voet via de benedenzijde van de Markt naar de Dijkstraat te gaan.”

“De tweewielers die van de Zaat komen en richting Wilfordkaai willen zullen moeten rondgaan. Zij moeten met de fiets aan de hand, ook het circulatieplan volgen. Dit wil zeggen langs de bovenzijde van de markt zo naar de kaai. Maandag volgt er trouwens een evaluatie.”

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *