Anneke Boodts aangesteld als prinses Anneke I 2020

STEENDORP – Voor de derde maal in de geschiedenis van Steendorp carnaval zal een vrouw de scepter over carnaval vierend Steendorp zwaaien.

Anneke Boodts treedt in de voetsporen van Keizerin Brigitte I (Prinses in 2012, 2013 en 2014 en Keizerin in 2015) en Prinses Shauni I (2019).
Anneke zal regeren onder de naam Prinses Anneke I. Prinses Anneke wordt bijgestaan door Ere-Jonker Wim en Ere-Dame Sandra.

Anneke Boodts is 31 jaar en werkt bij de Customer Service afdeling van Kubin Transport. Naast carnaval vieren, houdt zij ook van stijldansen als lid van de Liga Dance uit Rupelmonde.  Oorspronkelijk was zij lid van de Sloebers maar ondertussen is zij reeds vele jaren lid van KV De Fuivers. Anneke is de zus van Thomas. Thomas was Prins Carnaval van Steendorp in 2009, 2010 en 2011. In 2012 werd hij aangesteld als Keizer Thomas I.

Wim Soetewey (38 jaar) zal fungeren als erejonker. Wim is tevens de vriend van Anneke. Wim is transport planner bij CMA CGM. Hij houdt van stijldansen als lid van de Liga Dance uit Rupelmonde alsook van fitness. Hij is reeds enige jaren lid van KV De Fuivers.

Sandra Vergauwen (34 jaar) is eredame. Ze is administratief bediende bij Maick Eeckhoudt. Haar hobby is carnaval vieren en ze is reeds vele jaren actief bij KV De Fuivers.

Meer foto’s van de aanstelling bekijkt u hier
(
C) Peter Perdaen)

Prinses Anneke I geflankeerd door ere-jonker Wim en eredame Sandra

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *