Unizo Temse schonk ballonvlucht aan winnaar X-Mas-Shopping wedstrijd

TEMSE – Tijdens de Unizo X-Mas-Shopping eind vorig jaar konden de bewoners een ballonvlucht winnen met de nieuwe gemeentelijke Jommekeballon.
Tijdens een officieel moment werd de cadeaubon voor de ballonvlucht overhandigd aan de winnaar.

Die ballon, die vanaf deze lente de lucht in gaat, is een samenwerking van balloonteam Flying Comics, van Koen De Jonghe en Ria Matthys, Toerisme Temse, gemeente Temse en Ballon Media, de uitgever van de populaire stripreeks Jommeke. Patrick Rottier werd uitgeloot als winnaar van de ballonvlucht.

“Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door een verantwoordelijke van Unizo dat ik tijdens de X-Mas-Shopping een ballonvlucht gewonnen had”, vertelt Patrick. “Ik viel totaal uit de lucht en dacht dat dit een grap was. Tot bleek dat mijn echtgenote op mijn naam meegespeeld had met de wedstrijd. Dit was uiteraard een fantastische verrassing.”

De cadeaubon werd in speciaalzaak B-Watched in de Kouterstraat, door zaakvoerder van Flying Comics Koen de Jonghe, overhandigd aan de winnaars Patrick Rottier en An Smet. Dit in aanwezigheid van het Unizo bestuur en schepenen Lieve Truyman (N-VA), Stephane Vandergucht (N-VA) en Patrick Vermeulen (Open VLD)

Winnaars Patrick Rottier en An Smet met Koen De Jonghe van Flying Comics, het Unizo bestuur en schepenen Lieve Truyman (N-VA), Stephane Vandergucht (N-VA) en Patrick Vermeulen (Open VLD)
De winnaars met ballonvaarder Koen De Jonghe (r)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *