KSV Temse boekt deugddoende zege na sterke prestatie

TEMSE – Top 5-ploeg Gullegem kwam afgezakt naar Temse met een 5-1 zege uit de heenronde in de achterzak. Bij Temse was deze match echter blijven hangen en dit was ook op het veld te zien.
Deugddoende zege voor KSV

Na een aarzelend begin en een bal op de paal voor de bezoekers, kwam KSV meer en meer in de wedstrijd. Een open kans voor Alec Luyckx werd nog vakkundig de nek omgewrongen maar ietwat later was het toch prijs toen Hervé Telen aan de tweede paal spectaculair kon afronden : 1-0 en een boost net voor rust.

Na de pauze trachtte Gullegem nog alles op alles te zetten maar de thuisploeg kwam eigenlijk nooit meer in de problemen. Ernest Nfor, die kan terugkijken op een zeer sterke partij, scoorde de 2-0 met nog een 20 min te gaan. De bezoekers rechtten nog even de rug en thuisdoelman Chris Espeso Nunez diende twee maal in dezelfde minuut alles uit de kast te halen om verdere averij te voorkomen. Toen iets voor tijd een vrije trap van een andere uitblinker, Stef Laurens, over een verraste Gullegem-keeper botste was de buit binnen : 3-0! een meer dan deugddoende thuiszege voor blauw-wit.
Volgende week wederom een topper op het programma met de verplaatsing naar het ongenaakbare FC KNOKKE. De kampioenenploeg die reeds een straat voorsprong heeft in de rangschikking diende dit seizoen nog maar 1 keer het onderspit te delven en dit was tegen KSV-TEMSE….. Iedereen herinnert zich nog de knappe 2-1 zege op eigen veld met een apotheose op het einde na het doelpunt van Ernest Nfor. Knokke zal zich sowieso scherp zetten om geen 2x op het mes van Temse te lopen.

KSV Temse speelde met: Espeso Nunez – Laurens – Schürmann – Huygens – Telen – Nfor – Luyckx (88′ Gerets) – Taptchou – Ndongala (78′ Braem) – De Pauw – Siali (91′ Vertonghen)

KSV 2020-2021

Na de wedstrijd werd het akkoord beklonken voor volgend seizoen tussen de club en de speler die de grootste stappen maakte dit seizoen: Hamzah al Balahi. Hij kwam vorig seizoen uit de provinciale reeksen van de provincie Antwerpen en speelde bij KSV dit seizoen vrijwel alles wat er te spelen was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *