Stripvereniging Spirit organiseert grote signeerdag

TEMSE -Zaterdag 21 september van 10 tot 17 uur komen bijna dertig stripmakers hun albums signeren in de feestzaal van het oud-gemeentehuis tijdens de grote Strip-signeerdag van culturele vereniging Spirit.
De grote Strip Signeer Dag

Kruibekenaar Sascha Van Laeken komt er ook de eerste officiële ‘Strip-Sticker-Catalogus’ voorstellen, waar hij de afgelopen vijf jaar aan werkte. Het boek bevat 7.095 afbeeldingen in kleur van stickers getekend door striptekenaars. De toegang tot de signeerdag is gratis.

De ‘Grote Signeerdag’ is een initiatief van de culturele vereniging Spirit uit Temse, die al jarenlang allerlei activiteiten rond strips uitwerkt. Voor deze signeerdag hebben ze een dertigtal striptekenaars uitgenodigd. Er is een speciale affiche getekend door vijf striptekenaars: Jeff Broeckx, Poetzarelli, Sylvain Polfliet, Eric De Rop en Marcel Rouffa.

Nog op de Grote Signeerdag: de voorstelling van de ‘Strip-Sticker-catalogus’. Kruibekenaar Sascha Van Laeken heeft de laatste 5 jaar gewerkt aan het samenstellen van de eerste officiële Strip-Sticker-catalogus. Dat boek bevat 7.095 afbeeldingen in kleur van stickers getekend door striptekenaars.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *