Familiedag op de Roomkouter met de Briqville Classic en de Kleineige Feesten

TEMSE / STEENDORP – Op zondag 15 september was het weer feest op de Roomkouter in Steendorp met de Briqville Classic en de Kleineige Feesten.

Voor de vierde keer organiseerde de gemeentelijke Sportdienst in samenwerking met vzw Sportup de Briqville Classic in en rond natuurdomein de Roomkouter. Met meer dan 400 inschrijvingen en de Snoepjesrun en Kidsrun voor de allerkleinsten werd het het sportieve familiedag met diverse randanimatie in combinatie met de Kleineige Feesten. Aan de 5 km. nam zelfs een team van de brandweer in uitrusting deel.

In combinatie met de Briqville Classic organiseerde de gemeentelijke Milieudienst in samenwerking met diverse verenigingen de Kleineige Feesten. Op het natuurdomein de Roomkouter, in de schaduw van het Natuurhuis. Er was diverse animatie voor klein en groot. Zo konden de kinderen leren potten bakken of konden de allerkleinsten het blote-voetenpad uitproberen.

Meer foto’s, Briqville Classic, klik hier
Meer foto’s, Kleineige Feesten, klik hier

Naast de 5.10 en 21 km. was er ook de Snoepjesrun en de Kidsrun

 

Aan de 5 km. nam een team van de brandweer deel
Tijdens de Kleineige Feesten konden kinderen leren potten bakken

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *