Toch 60 lopers voor Scheldejogging, ondanks verzengende hitte

TEMSE – Toerisme Temse organiseerde op zondag 2 juni, samen met het gemeentebestuur, weer de vijf kilometer lange Scheldejogging op het dijkpad tussen Steendorp en Temse. Ondanks de verzengende hitte namen 60 lopers deel, 40 heren en 20 dames.

Lenn Teugels (18) uit Temse won met een straatlengte voorsprong. Temsenaar Gino Van Broeck (37) strandde op de dichtste ereplaats. Herman D’Hondt uit Kruibeke eindigde derde. De eerste vrouwelijke deelnemer werd Agnes De Block (52) uit Tielrode.

De jongste mannelijke deelnemer was Arne Lippens (6) uit Temse. Een vaste deelnemer de voorbije jaren en meteen de oudste mannelijke deelnemer was de 85-jarige Georges Colman uit Kruibeke. De jongste vrouwelijke deelnemer was Eline Lippens (8). De oudste vrouwelijke deelnemer was Kathy Wauters (53) uit Kruibeke. De deelnemer die van het verst kwam afgezakt naar de wedstrijd was Lotte Beyers (25) uit Zoersel.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *