Frankie Clarysse, Frankie De Gendt en Frank Verdonck, Drieband-biljartkampioenen van Temse

TEMSE – Zaterdag 1 juni vonden in lokaal De Sportvrienden de finalewedstrijden plaats van het 18de individueel Drieband-biljartkampioenschap van Temse. In drie reeksen leverden 31 spelers en speelsters gedurende 9 weken strijd voor een finaleplaats.

De beeldtrofeeën, geschonken door de gemeente Temse, werden door eerste schepen Lieve Truyman (N-VA) uitgereikt.

In de ereklasse (meer dan 20 caramboles) kroonde Frankie Clarysse zich overtuigend tot kampioen. Hij versloeg Walter Vermeulen. Patrick Van Drom werd derde, Yari De Wolf 4de.

In de hoge reeks(15 tot 19 caramboles) was de oppergaai voor Frankie De Gendt. Hij haalde het van nieuwkomer Julien De Grave. Het brons ging naar Louis Meeus, Erik De Cleen legde beslag op de 4de plaats.

In de lage reeks tenslotte(10 tot 14 caramboles) domineerde Frank Verdonck. Eerste deelname, meteen met panache de maat genomen van die andere neofiet Wesley Pauwels. Ivan Scheers legde beslag op de 3de plaats, Hugo Van Britsom eindigde 4de.

Het kampioenschap is een organisatie van het Biljartverbond van Temse, Willy Viaene en Peter Pauwels fungeerden als competitieleiders. BC Sportvrienden verzorgde de finaleronden.

Op de foto vlnr: de zittende kampioenen Frank Verdonck, Frankie Clarysse en Frankie De Gendt worden geflankeerd door verbondsvoorzitter Luc Verhulst en schepen Lieve Truyman. Staand: Patrick Van Drom, Julien De Grave, Griet Teugels, Louis Meeus, Ivan Scheers, Erik De Cleen, Wesley Pauwels, Peter Pauwels, Willy Viaene, Werner De Wilde, Katy Georjiades, Eddy Acke, Suzy Boey, Michel Sneyers, Walter Vermeulen en Ronny Rombaut.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *