Jongen in elkaar geslagen in Scheldepark

Vlaams Belang doet oproep naar gemeentebestuur

TEMSE – Op donderdag 30 mei werd een 17-jarige jongen in elkaar geslagen in het Scheldepark in Temse. Dit omdat hij zijn vriendin wou verdedigen die zonder aanleiding werd verweten als “hoer”.  De lokale Vlaams Belang -fractie doet een dringende oproep naar het gemeentebestuur.

“Het Scheldepark is al jaren bekend voor dit soort voorvallen”, stelt gemeenteraadslid Sylvia Rombaut (Vlaams Belang). “Ook ik heb dat als 16-jarig meisje meegemaakt. Meer dan 20 jaar later is het Scheldepark nog steeds een trekpleister voor allochtone jongeren, die alleen maar uit zijn op amok. Wanneer gaat het bestuur nu eens maatregelen nemen. Er zijn camera’s belooft, maar helpt dit wel ? Is dit wel genoeg”?

Het gemeentebestuur gaf voorlopig nog geen reactie op het voorval.

Het Scheldepark (foto: Toerisme Waasland)

 

Een gedachte over “Jongen in elkaar geslagen in Scheldepark”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *