Carnavalstoet trok door Steendorp

STEENDORP – Als eerste in groot-Temse trok de carnavalstoet door de straten van Steendorp. Ondanks het af en toe miezerige weer waren er toch wat carnavalsliefhebbers afgezakt naar het centrum.

Naast de vele groepen uit eigen gemeente waren er naar jaarlijkse gewoonte ook bij uit buurgemeenten Rupelmonde en Bazel. Carnavalsvereniging ‘Bepikt en Bestolen’, vorig jaar afgescheurd van die andere carnavalsvereniging ‘The Sharky’s’, was voor de eerste keer van de partij tijdens de cavalcade in de voormalige steenbakkersgemeente. Eén van de vaste waarden die ook nu niet ontbraken waren de Dolle Mina’s als de ‘Brickville Cheerleaders’. Naast de grote groepen waren er ook enkele losse groepen, met een lokaal thema, zo ondermeer de Duvelse Busvrienden met de Appeltjes van Briqueville, en de Gaschrederikken awa ! met het thema ‘Meer coiffeurs as Staminees op ’t Geloag‘.

Meer foto’s, klik hier
N
og meer prachtige foto’s van de stoet ? klik hier en hier

 

Een vaste waarde in eigen Steendorp: De Dolle Mina’s !
K.V. Bepikt & Bestolen nam voor de eerste keer deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *