Kinderen in gekke pakken kwamen op straat in Tielrode en Steendorp

TIELRODE/STEENDORP – De kindercarnavalsstoet van de Vrije Basisschool in Tielrode mocht het feestweekend in de Durmegemeente inluiden.  Ook in Steendorp kwamen schoolkinderen in gekke pakken op straat.

Naast cowboys en indianen maakten ook skeletten de Tielroodse straten onveilig. Voor het eerst ging de kinderparade richting Huize Vincent waar de kinderen de rusthuisbewoners konden toezwaaien. De kleinste kleuters verkleed als Bumba’s mochten plaatsnemen op de wagen van het gemeentelijke carnavalcomité Temse.

Ook in Steendorp organiseerde carnavalscomité Orde van de Baksteen, in samenwerking met de plaatselijke St-Henricusschool, een kindercavalade. Dit als voorbereiding op de carnavalsstoet die naar goede gewoonte op zaterdag door de straten van Steendorp trekt.

Meer foto’s van Tielrode, klik hier
Meer foto’s van Steendorp, klik hier

Indianen trokken door Tielrode-centrum
Skeletten maakten de Tielroodse wegen onveilig
Ook in Steendorp kwamen de kinderen massaal op straat – foto: (C) Peter Perdaen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *