Feesttent van ‘Party On Tour’ op het dorpsplein van Steendorp

STEENDORP – Voor het eerst staat er op het dorpsplein van Steendorp tijdens het carnavalsweekend een feesttent. Party On Tour is een initiatief van Wendy De Kimpe en Wesly Croes.
Party On Tour op het dorpsplein

“Marc Oste van het carnavalscomité zag dat meteen zitten om meer accommodatie te creëren in Steendorp”, aldus Wendy De Kimpe. “Er zijn ook bijna geen café’s meer zoals vroeger en ons opzet is toch altijd om plezier en vermaak naar de mensen te brengen.”

De tent is 20 op 10 meter groot en gezelllig ingericht.

“We werken samen met verenigingen uit de buurt om te komen tappen en die krijgen dan een percentage van de drankopbrengst.”

“Ondanks dat wij ons best doen om feestplezier bij de mensen te brengen ondervinden we toch tegenwerking van de politie hier in de zone Kruibeke-Temse”, stelt de organisatie. Deze week kregen we een telefoontje van de politie met de melding dat wij professionele security in dienst zouden moeten nemen. Dit terwijl wij in onze risico-analyse reeds vermeld hadden dat wij zelf stewards hadden aangesteld en bij problemen steeds de politie zouden verwittigen. De commissaris had deze blijkbaar nog niet te zien gekregen maar toch mocht het niet en worden wij dus verplicht met professionele security te werken.  Maar wij zullen er in ieder geval het beste van maken.”!

“Net zoals bij andere privé initiatieven dient hier de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzonder veiligheid te worden toegepast”, reageert commissaris Katty De Bruyn.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *