Vrijwilligersborrel in JOC De Nartist met 210 aanwezigen

TEMSE – De Vrijwilligersweek was voor het Lokaal Bestuur Temse de unieke gelegenheid om zijn vrijwilligers te bedanken.

Niet minder dan 800 vrijwilligers werden uitgenodigd op een gezellige Vrijwilligersborrel in JOC De Nartist op donderdag 28 februari. Ruim 210 van hen gingen in op de uitnodiging en kwamen genieten van een hapje en een drankje en de vele woorden van dank.

Een greep uit de aanwezigen: natuurouders, zwerfvuilopruimers van ‘Schoon Volk’, speelpleinmonitoren, voorlezers van de Bib, voorzitters van Ouderraden, adviesraden, actiegroepen en sportclubs, cultuurvrijwilligers, receptieverzorgers, Handicar-vrijwilligers…

In primeur werd door burgemeester Luc De Ryck (CD&V) ook een nieuw schepenambt voorgesteld: Tinneke Van Britsom (N-VA), de jongste telg in het schepencollege en fulltime  schepen van ondermeer Onderwijs en Jeugd is vanaf heden ook schepen van…Vrijwilligers.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *