Carnavalscomité beschikt opnieuw over een prinsenwagen

STEENDORP – Carnavalscomité Orde van de Baksteen beschikt weer over een eigen prinsenwagen. Die prinsenwagen werd zaterdag 23 februari gedoopt in het bijzijn van heel wat carnavalisten, bestuursleden en sympathisanten.
Met enkele kaders zet men prinsen e.d. in de kijker

“Op de wagen bevinden zich verschillende kaders”, klinkt het bij voorzitter Marc Oste. “Via deze kaders zullen de huidige en de jubilerende prinsen, prinsessen, keizers en keizerinnen gevierd worden door middel van leuke karikaturen.”

De wagen werd gebouwd door Wim Bressinck en Thomas Boodts van de Orde.

“Wim nam de eigenlijke bouw voor zijn rekening en ik deed het verfwerk”, vertelt Thomas Boodts. “We kochten een onderstel waarop we het geraamte bouwden. Het is een stevige constructie die tegen een stootje kan. De bouw nam zowat een half jaar in beslag.”

Meer foto’s, klik hier

Wim Bressinck en Thomas Boodts bouwden de nieuwe prinsenwagen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *