‘Jong Blaut’: Klaar voor een nieuwe start

TEMSE – Open VLD Temse zet de jongerenafdeling in een nieuw kleedje. Met ‘Jong Blaut’ willen de jongeren doorwegen op het nieuwe bestuur.
‘Jong Blaut’ wil doorwegen op het bestuur

“In de campagne naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2018 vroeg Open VLD om te kiezen voor de toekomst van Temse. Dankzij het mooie verkiezingsresultaat hebben we dan ook de kans om met twee gemotiveerde schepenen in het  schepencollege onze stempel te drukken op Temse”, Vertellen initiatiefnemers Gert Poppe en Stijn De Leeneer.

“Onze jongerenafdeling blijft dan ook niet achter en steekt zichzelf in een nieuw kleedje. “Jong Vld Temse” wordt “Jong Blaut” en wil jonge liberalen “Jong Blaut moet de komende jaren uitgroeien tot een aanspreekpunt voor jongeren waar we gemeentepolitiek bespreekbaar en toegankelijk willen maken. Nu het schepencollege uit de startblokken is geschoten start het echte werk. We hebben de unieke  kans om als jongerenafdeling ook mee door te wegen op het bestuur en willen deze niet laten liggen. De invoering van een digitaal aanmeldingssysteem voor de inschrijving in onze lagere scholen is hier een mooi voorbeeld van. Eén van onze voorstellen wordt binnenkort realiteit.”

De prioriteiten van Jong Blaut zijn ambitieus:

 • De zwakke weggebruiker in Temse moet voorrang krijgen en er moet eindelijk werk gemaakt worden van een degelijk fiets- en voetpadenplan.
 • Onze kinderen verdienen moderne speelpleintjes waar ze echt kind kunnen zijn en met de bal
  mogen spelen.
 • Temse moet werk maken van een doordachte buurtwerking waardoor buren terug buurten
  worden.
 • De sportinfrastructuur moet verder meegroeien met het bewonersaantal en dient grondig
  gerenoveerd te worden.
 • Onze parken en pleinen verdienen extra aandacht, we willen wonen en leven in een proper en
  groen Temse.
 • initiatiefnemers Gert Poppe en Stijn De Leeneer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *