Groen Temse wil stevig oppositiewerk voeren op een constructieve manier

TEMSE – Zo’n 40-tal leden en sympathisanten van Groen in Temse verzamelden zondag 3 februari voor de jaarlijkse Nieuwjaarswandeling. Na de wandeling blikte voorzitter Herman Van Meervenne terug op de voorbije verkiezingscampagne van de partij.

Plaats van afspraak voor de wandeling waren de voormalige Koolputten te Waasmunster, op de grens van Elversele, Sombeke en Hamme.

“De wandeling ging over de Durmedijk waar momenteel werken aan de gang zijn in het kader van de ontpoldering van het Groot en Klein Broek”, aldus voorzitter Herman Van Meervenne. “Gert Hooftman van milieuwerkgroep Ons Streven vzw leidde de wandeling en gaf deskundige info over de geschiedenis van dit deel van de Durme en van de werken in het kader van het Sigmaplan.”

Na de wandeling was er tijd voor een babbel met warme en koude drank.

De voorzitter blikt tevreden terug op de voorbije verkiezingscampagne en het verkiezingsresultaat.

“Groen Temse heeft nu een eigen fractie met twee verkozenen: Raf Catthoor en Vincent De Maeyer. Ook organisatorisch is er de voorbije maanden een solide basis gelegd”, stelt Van Meervenne. “Groen Temse wil de komende zes jaar stevig oppositiewerk voeren, maar vooral op een constructieve manier aan politiek doen. Dossiers als Roomacker Tielrode en steenbakkerijsite Steendorp nauwgezet opvolgen, visie vormen, sensibiliseren en eigen voorstellen en ideeën aanbrengen.”

Hiervoor zijn een viertal werkgroepen opgericht die werken rond de thema’s ruimtelijke ordening, mobiliteit, ecologie en sociaal beleid. Coördinator van deze werkgroepen is Nicole Van der Vieren.

Meer foto’s, klik hier

 

Een gedachte over “Groen Temse wil stevig oppositiewerk voeren op een constructieve manier”

  1. Tof initiatief !

    Door de wirwar van straten een ronde punten vond ik nummer 48 niet gisteren avond niet.
    Ik vond dat wel spijtig hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *