Tournée Minérale, Een maand zonder alcohol! Ook in Temse

TEMSE – Ga samen met Temse de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij.

Daag jezelf een maand uit om een lekkere mocktail of smoothie te maken. Je vindt inspiratie op www.tourneeminerale.be of www.meervanzonder.be.

Ook je water pimpen met fruit kan een goed alternatief zijn.

Doe mee en schrijf je samen met vele andere Temsenaars in via https://goo.gl/ius4RU of neem plaats in de Tournée Minérale-strandstoel op vrijdagvoormiddag 1 februari tijdens de wekelijkse markt en ontvang een beloning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *