POLITIE. Fietsers onderuit, aanrijding op N16 en gaslek bij Groendienst

Fietsers onderuit op glad wegdek
In de Houtkaai in Temse is dinsdagochtend 29 januari een 49-jarige vrouw met een elektrische fiets ten val gekomen op het gladde wegdek. De vrouw uit Temse werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Ook in de Gasthuisstraat in Kruibeke ging een fietser onderuit op het gladde wegdek. De 50-jarige man werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht.

Aanrijding op kruispunt N16 – Hoogkamerstraat
Diezelfde dinsdagvoormiddag moest een bestuurder stevig remmen op de N16 omdat de verkeerslichten oranje werden. De achterligger kon niet meer op tijd remmen en probeerde het voertuig nog te ontwijken. De 73-jarige man uit Temse raakte het voertuig alsnog en kwam aan de overkant van het kruispunt tot stilstand. De inzittenden van beide voertuigen raakten lichtgewond. Allebei de voertuigen werden weggetakeld.
Gaslek bij groendienst Temse
Nog dinsdagmiddag 29 januari werd tijdens handmatige graafwerken aan de gebouwen van de Groendienst in de Frankrijkstraat een gasleiding geraakt. De gebouwen werden preventief ontruimd. De brandweer zette een watergordijn op en Eandis kwam ter plaatse om de gas af te sluiten en het lek te dichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *