Op Stoapel herdenkt sluiting van de Boelwerf

TEMSE – Erfgoedvereniging Op Stoapel hield een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie. Dit jaar staat er heel wat op het programma. Naar aanleiding van het jubileum waarbij het 25 jaar geleden is dat de Boelwerf de deuren sloot.

Dit wordt in de kijker geplaatst tijdens de Erfgoeddag op 28 april. Momenteel inventariseert men de schepen die ooit op de Boelwerf en de werf De Durme in Tielrode zijn gebouwd.  Het boek daarover zal voor de zomer uitgebracht worden. Net zoals de voorbije jaren is er ook weer een dagreis die de leden van Op Stoapel deze keer naar Oostende brengt.

Meer foto’s, klik hier
Lees ook: Op Stoapel herdenkt kwarteeuw sluiting Boelwerf 

Het bestuur van Op Stoapel

Er was heel wat belangstelling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *