Eva en Peter strijden om prinstitel in Elversele

ELVERSELE – In Elversele strijden zaterdag 8 december twee kandidaten voor de titel van Prins carnaval 2019. Het is meteen de 47ste verkiezing in de Durmegemeente. Carnavalscomité Jawohl is de enige van groot-Temse die nog een echte verkiezing kan organiseren, wegens meer dan één kandidaat.

Peter Van Hoecke (45) is afkomstig uit Gent maar woont al heel wat jaren in Tielrode. Hij is treinbestuurder van goederenvervoer bij Lineas. Dit jaar was hij nog erejonker van Prins carnaval Maarten Van de Voorde. Omdat hij een carnavalist is in hart en nieren wil hij nu zelf voor de prinselijke scepter gaan.

Eva De Caluwé (46) is zelfstandig kapster. In 2017 was ze al eens Prinses carnaval, toen bijgestaan door haar dochters Lynn en Noah als erejuffers. Het is haar toen zo goed bevallen dat ze nu opnieuw een gooi doet naar de prinstitel.

De prinsverkiezing vindt plaats in de Emiel Naudtszaal aan de Hof Ter Elstlaan. Iedereen is welkom vanaf 21 uur.

Eva was al eens Prinses carnaval in 2017
Peter Van Hoecke (links) was dit jaar nog erejonker van prins carnaval Maarten Van de Voorde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *