Kathleen Aerts en KidCity Show te gast op 36ste Sleutelbraderij

TEMSE – Op zaterdag 12 september van 10 tot 20 uur vindt de 36e Sleutelbraderij plaats. het evenement, op de as Kouterstraat-Vrijheidstraat-Scheldestraat, is doorheen de jaren uitgegroeid tot een begrip in Temse en de regio.

Er staan ook dit jaar weer een waaier aan amusementsmogelijkheden op het programma.

In 2013 was Mega Mindy de extra publiekstrekker, vorig jaar Meneer de Burgemeester uit Samson en Gert. Ook dit jaar zijn er weer ‘special guests’.

braderij 15 KATHLEEN AERTS 03Om 15.15 uur treedt de intussen alom bekende KidCity Show aan, om 17 uur gevolgd door ex-K3-ster Kathleen Aerts (foto), die ook een Meet & Greet houdt.

Andere blikvangers: kermis, kinderanimatie, De Strooien Hoedjes, springkasteel, pretcamionette, sportcafé, hindernissenparcours, picknick…, met daarbovenop de Sportstraat (vanaf 13.30 u.) en signeersessies (14-16 u.) in de Standaard Boekhandel met Sandra Bekkari (‘Nooit meer diëten’), thrillerauteur Hilde Vandermeeren (‘Stille grond’), Sophie Maes (‘Geluk(t)’) en Maartje van Neygen (CD ‘Brussel-Berlin’).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *