PUBLI-RECACTIONEEL: Aveda stelde nieuwe producten voor @Coiffure Joëlle

Coiffure Joëlle biedt al acht jaar kwaliteit en service @De Zaat
TEMSE – Op zondag 17 juni was Coiffure Joëlle, aan het Georges Van Dammeplein, op de site de Zaat, het decor voor het eerste Aveda-kappersevent. Het cosmeticabedrijf stelde er nieuwe duurzame haarkleuringen voor. Coiffure Joëlle is exclusief Aveda kapper in de ruime Temsese regio.
Kappersmodellen op de catwalk

Zaakvoerster Joëlle Heirwegh heeft sinds eind jaren ’90 een hele weg afgelegd. Na al die tijd is het salon uitgegroeid tot hét kapsalon van de ruime regio, voor zowel dames als heren.

“In 1998 ben ik gestart als ‘Thuiscoiffure Joëlle’ en heb zo een aantal jaren rondgereden in Temse en omstreken om in 2003 de deuren van ‘Coiffure Joëlle’ te openen in de Parklaan in Temse”, klinkt het.

In 2010 is men dan verhuisd naar het Georges Van Dammeplein op de site De Zaat.

“Een nieuwe lokatie, een nieuw interieur maar met dezelfde motivatie, kwaliteit en service voor de klanten.”

Sinds begin 2017 werd het aanbod nog uitgebreid. Sindsdien kunnen de heren terecht in ‘The Mans Corner’, op de eerste verdieping van Coiffure Joëlle.

“Ondertussen zijn we gegroeid tot een team van jonge, enthousiaste en vakbekwame kappers. Wij bezoeken regelmatig beurzen in binnen- en buitenland en volgen extra opleidingen om op de hoogte te blijven van wat reilt en zeilt in de kapperswereld.”

Coiffure Joëlle is exclusief Aveda kapper voor de Temsese regio.
Aveda is een bedrijf dat natuurlijk kappersproducten op de markt brengt.

“Het is geïnspireerd op de Ayurveda: een 5000 jaar oude Indische geneeskundige traditie die er vanuit gaat dat alles in het leven met elkaar in verbinding staat”, klinkt het. “De afgelopen 5000 jaar heeft de traditie bewezen dat het behandelen van de zowel innerlijk als uiterlijk, leidt tot een grotere balans en welzijn. Wij geloven dat onze producten niet alleen een invloed hebben op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en gevoel.”

Ook The Mans Corner @ Coiffure Joëlle mocht twee creaties voorstellen

“De bedoeling van dit event was om de partners waar we mee samenwerken een boost te geven via de sociale media”, vertelt Joëlle. “Daarnaast wil men het gevoel tussen de verschillende Aveda kappers versterken. Het is trouwens een hele eer voor ons dat Aveda onze locatie uitkoos voor dit eerste event.”

Het hoogtepunt voor de 120 genodigden was de voorstelling van de kappersmodellen, met een creatie van de nieuwe natuurlijke en duurzame haarkleuringen, flanerend over de groene catwalk.

“We waren hier met vijf Aveda kapsalons die elk twee creaties voorstelden”, aldus Joëlle.
“Waarbij wijzelf twee modellen hadden voor Coiffure Joëlle en ook twee voor onze Mans Corner.”

De meewerkende kapsalons kwamen uit alle hoeken van Vlaanderen. Zo ook ondermeer uit Gent en Antwerpen.

Het kappersevent werd ook ondersteund door lokale sponsors:
Optiek Van Bael uit de Kasteelstraat en Tuincenter Van Buynder uit de Hoogkamerstraat.
De catering, met lekkere hapjes, werd verzorgd door Taste !

Info: www.coiffurejoelle.be
www.aveda.be

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *