N-VA Temse schiet kiescampagne uit de startblokken

TEMSE – Zaterdag 26 mei werd officieel de kiescampagne van N-VA Temse opgestart. Er werden al enkele namen van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt.
N-VA Temse maakte al enkele nieuwe namen bekend

De N-VA heeft al vijftien van de negenentwintig plaatsen op haar kandidatenlijst voor de volgende verkiezingen ingevuld. “Al onze huidige fractieleden en bestuursleden zijn kandidaat maar we hebben ook al enkele opvallende nieuwe namen”, vertelt lijsttrekker én huidig schepen Lieve Truyman.

Naast Sonja Bollens en Davy De Rijbel uit Elversele komt ook Tuur Brys op.

“Tuur is het gezicht van de Chiro van Temse en wordt met zijn twintig jaar onze jongste kandidaat,” klinkt het bij Truyman. “We houden nog enkele andere stevige namen achter de hand die we de volgende weken bekendmaken. Maar in elk geval willen wij vooral met een stevig programma op basis van onze Temse Toert, waarbij we bij de bevolking gingen luisteren wat er echt leeft, naar de kiezer.”

Dat het dossier van de heraanleg van de Wilfordkaai de partij intussen achtervolgt wuift Truyman niet weg.

“De heraanleg heeft zeker een meerwaarde, maar het klopt dat we het parkeerbeleid liever anders hadden gezien en een ook liever bewonersplaatsen hadden gehad. Maar in politiek moet je soms keuzes maken. Vergeet niet dat Temse er financieel allesbehalve goed voor stond toen we aan deze legislatuur begonnen”, aldus Truyman.

Bron: HN/GVA – IES

Meer foto’s, klik hier 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *