Steendoodtrappers deden het voor de 29e keer…

Zondag 9 augustus vond, ter gelegenheid van de kermis in Temse-Velle, de jaarlijkse reüniewedstrijd van De Steendoodtrappers plaats, een officiële vriendenwedstrijd waaraan enkel leden van het wielergezelschap De Steendoodtrappers kunnen deelnemen.

De Steendoodtrappers gingen in 1975 van start op initiatief van Luc De Ryck en Patrick Michiels. Tussen 1975 en 1977 betwistten zij wekelijks een wielerwedstrijd. Tien jaar later, in 1987, namen Erik Westerlinck en Jef Vermeiren het initiatief tot een reüniewedstrijd. Een jaar later vervoegde Luc De Ryck het duo in het organisatiecomité. De race van zondag 9 augustus betrof dus de 29ste editie.

Meer foto’s, klik hier

Reüniewedstrijd Steendoodtrappers 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *