BKO De Woonboot bestaat 25 jaar

TEMSE – In Temse is de Buitenschoolse Kinderopvang De Woonboot aan zijn zilveren jubileum toe. Op vrijdag 16 maart werd dat gevierd in de feestzaal van het gemeentehuis.

Schepen Hugo Maes, pionier van de BKO in Temse sprak het welkomstwoord uit en leidde de plechtigheid, Bruno Machiels, grondlegger van de BKO in het Waasland, schetste de historiek van de BKO, schepen Debby Vermeiren, momenteel bevoegd voor de BKO, weidde uit over heden en toekomst.

De dienstverantwoordelijken Miralda Verdickt en Wendy Van De Voorde belichtten de BKO vanuit hun invalshoek, waarna burgemeester Luc De Ryck met een nadrukkelijk woord van dank en waardering de bevoegde schepenen, de dienstverantwoordelijken en de begeleidsters feliciteerde. Hij huldigde ook de 3 begeleidsters die onafgebroken sinds 1993 aan de slag zijn: Sevgi Gönen, Patty Dierick en Noëlla De Maeyer.

Carlos Brys zorgde op piano voor sfeervolle muzikale omlijsting. Voor het zilveren jubileum was er ook taart voor alle aanwezigen.

Meer foto’s van de feestelijke avond ? klik hier

De sprekers en de beleidsverantwoordelijken, met vooraan v.l.n.r. de dienstverantwoordelijken Wendy Van De Voorde en Miralda Verdickt, de 3 begeleidsters die onafgebroken sinds 1993 aan de slag zijn: Sevgi Gönen, Patty Dierick en Noëlla De Maeyer, en schepen Hugo Maes.

 

Alle aanwezige begeleidsters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *