Jo Drefiti’s dancefestival groot succes

Zaterdag 8 augustus organiseerde VZW Jo Drefiti, in de Kerkstraat in Tielrode, voor de eerste keer een openluchtfestival met elektronische muziek en bekende dj’s.

Er was een limiet van 300 personen maar wegens groot succes was het festival snel uitverkocht’, aldus Johan De Vylder. ‘Daarom werden er nog tickets bijbesteld en ging de organistatie tot een maximum van 500 te gaan.

Onze capaciteit voor deze editie konden we niet meer verhogen, omdat we het belangrijk vinden dat we goede kwaliteit voor iedereen kunnen bieden. Voor volgend jaar willen we wel nog bekendere dj’s strikken maar het is niet de bedfoeling dat het festival een megagroot evenement word.’
Wij gingen langs en namen enkele sfeerfoto’s.

Meer foto’s, klik hier 

 

DSC_2150

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *